Kezdőlap
Termékek
0
0
AkcióÚjdonság
0
0
Bejelentkezés
Regisztráció
KezdőlapTermékekről
Termékek
 Akció ÚjdonságRendelésSzállításKapcsolatÁrlistákLetöltésKérdésekÁrajánlatTelepítésOktatásVédjegy
HUF

Termékekről

A SASO kültéri védelem még azelőtt jelez hogy bejutnának az épületbe és kárt tennének a behatolással. A behatolással járó roncsolás, törés már maga tetemes összegű kár lehet és a beltérbe bejutott betörők valószínűleg nem távoznak üres kézzel, még ha a belső riasztó meg is szólal. Ezért ajánljuk a SASO infrasorompókat, melyek a kültérben elhelyezve azelőtt indítják a riasztást mielőtt még bejutnának az épületbe, már az épület megközelítését érzékelik és az általuk indított riasztási eseménnyel megszólalhat a sziréna, jelzés indulhat a távfelügyeletnek, sőt reflektorok is felkapcsolódhatnak, melyek hatásosan elijesztik a behatolókat. A legtöbb esetben már az épület megközelítésekor induló sziréna és esetleg reflektorok miatt nem haladnak tovább, nem keresik a bejutási pontot, inkább kevésbé problémás célpontot keresnek. A kivonuló szolgálat is hamarabb indulhat a hamarabb indított jelzés miatt. Otthonmaradáskor is megnyugtató védelmet biztosítanak a külső zónák élesítésével vagy akár csak az ajtócsengő zónafunkcióval a kültéri mozgást jelezve. (Javasoljuk, hogy egy infrasorompó pár térdmagasságban és egy pedig mellmagasságban legyen elhelyezve a várható behatolási oldalakon.)

A SASO infrasorompók láthatatlan kerítésként védik értékeit. Kültéren vagy beltéren egyaránt alkalmazhatóak. Az erős ház és a kiváló tömítettség biztosítja, hogy ellenállnak az időjárás viszontagságinak. Az SA jelzésű termékek mindezek felett nagyfokú ellenálló képességgel rendelkeznek köd, zúzmara, dér lerakódása esetén is. Mindegyik SASO infrasorompó precíziós optikai rendszerrel rendelkezik, mely nagy biztonsággal továbbítja a beérkező jeleket a fejlett technológiájú, elektronikus jelértékelő áramkörökhöz. Mindegyik érzékelő adó-vevő párból áll, melyeket két infranyaláb, két láthatatlan vonal köt össze, kültéren 100 méter, beltéren 200 méter távolságig. Ezek megszakítása egyszerre vagy külön-külön (típustól függően), azaz a két érzékelő közti áthaladás NO/NC relét működtet, mely riasztást vagy egyéb elektromos vezérlést vált ki. Egyszerűen felszerelhetőek, gyorsan üzembe helyezhetőek, szinte minden szerelési pozícióban rögzíthetőek. A mellékelt rögzítő bilincsek segítségével oszlopra is könnyen felszerelhetőek. A terepviszonyok okozta szinteltérések kiküszöbölésére mind az adó, mind a vevő optikája széles tartományban állítható akár vízszintes, akár függőleges irányban. Az adó-vevő egymáshoz hangolását és a legjobb jelerősség beállítását a rendkívül praktikus kémlelőnyílás segítségével vizuálisan végezhetjük, majd multiméter használatával, elektronikus módon finomhangolást végezhetünk. A SASO a felhasználók igényei szerint alakította ki termékskáláját. Ennek megfelelően választhat analóg vagy digitális jelfeldolgozású infrasorompók közül. A digitális infrasorompók frekvenciája állítható. A négy különböző frekvenciának köszönhetően a szórási területen belül is használhat több infrasorompót egyszerre. Az egyes infrasorompók hatótávolsága is úgy került kialakításra, hogy a gyakorlatban leggyakrabban előforduló igényeknek megfeleljen, így kültérre 30, 60, 80 és 100 méteres hatótávolságú termékek közül választhat, melyek beltéri hatótávolsága ezek duplája. A széles termékkínálat biztosítja, hogy mindig megtalálja a helyszíni igényeknek megfelelő infrasorompókat.

A SASO beltéri mozgásérzékelőinek segítségével megbízható védelmet alakíthat ki az épület minden egyes helyiségében. A mikrohullámú érzékelővel kombinált mozgásérzékelő infrák olyan helyeken is alkalmazhatóak, ahol a környezeti tényezők, főleg a hőmérséklet hirtelen változása a hagyományos érzékelők használatát nem teszik lehetővé, például klimatizált helyiségek, kazánházak, levegővel átjárt helyiségek. A széles látószöggel vagy folyosó karakterisztikájú lencsével rendelkező mennyezeti mozgásérzékelők kiválóan alkalmazhatóak ajtók, bejártok védelmére vagy akár ajtómozgató vezérlések működtetésére is. A kisméretű passzív mozgásérzékelők igény szerint univerzálisan szerelhetők oldalfalra vagy mennyezetre is.

Minden SASO termékre 2 év teljes körű garanciát vállalunk!


Vissza

Feliratkozás hírlevelünkre
Értesülhet Akciókról, Újdonságokról
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek
8:00 - 17:00 (UTC+1)
Helyi idő: 10:41
ZÁRVA, hétvége
Központi elérhetőség: 
info@delton.hu
support@delton.hu
(+36 1) 220-7940, (+36 30) 531-5454
(Magyar, Angol, Német, Francia, Román)
Termékek
Kezdőlap
Kapcsolat
Cégünkről
Bejelentkezés
Regisztráció
Akció
Újdonság
Rendelés
Szállítás
Beszállító
Visszahívás
Jelöltek
Kosár
Árlisták
Letöltés
CSV-XML
Adatvédés
Kérdések
Árajánlat
Telepítés
Oktatás
Ötletek
HUF
Copyright © 2024 SASO™ | saso.hu © | DELTON | Minden jog fenntartva.
Weboldalunk cookie (süti) segítségével könnyíti a felhasználást, melyhez további böngészésével hozzájárul. Tájékoztató ×